Charlotte genfandt troen på sig selv – og blev 38 kg lettere

Charlotte manglede energi i hverdagen, hendes blodtryk var for højt, selvværdet var lavt, og formen var dårlig. “Ja, listen var lang”, fortæller Charlotte.

Hun havde selv forsøgt sig med et vægttab, men var gået i stå. Tanken om, at hun ikke vidste, hvordan hun skulle få gang i vægttabet igen stressede hende.

Derfor stod det klart for hende, at hun havde brug for professionel hjælp og vejledning. Charlotte tog kontakt til os hos Bork Fitness, efter at hun havde set flere af Jacobs videoer på Facebook.

Med et dedikeret og professionelt team bag sig hele vejen står Charlotte nu 38 kg lettere, end da hun startede. Og hendes liv er ændret for altid.

charlotte før xxkg

charlotte efter xxkg

“Mit mål var at tabe mig, få en sund og varieret kost, komme i bedre form og, vigtigst af alt, at holde vægten, få et bedre selvværd og lære at tro på mig selv”.

Det er alle mål, vi har hjulpet Charlotte med at indfri.

“Jeg har nået mine vægttabsmål, mine livsstil er blevet bedre, og så har jeg fået meget mere tro på mig selv”.

Styrketræning var allerede en motionsform, som Charlotte var glad for, inden hun startede i forløb hos os. Og den glæde er kun blevet større.

“Min styrketræning betyder meget for mig. Det giver mig selvværd og gør mig glad. Jeg øver mig hele tiden på at blive stærkere og at kunne tage lidt mere vægt på. Det lykkes ret godt”.

Hos Bork Fitness hjælper vi vores klienter med at opnå et varigt vægttab, men det handler som oftest om meget mere end vægttab. Og det er Charlottes historie et tydeligt eksempel på.

“Mit liv er helt anderledes nu. Før kritiserede jeg kun mig selv og havde svært ved at sige fra. Nu har piben fået en anden lyd. Nu kan jeg sige fra, og jeg tør mange ting, som jeg slet ikke turde før.”

Hun har lært en masse på sit onlineforløb, både gennem vores lærerige videomoduler, som vores klienter får adgang til, og gennem den vejledning hun løbende har fået med vores team.
“Jeg kan gå på restaurant og spise ude hos venner uden at gå glip af noget. Jeg er blevet meget mere bevidst om, hvad jeg tager på min tallerken nu. Jeg hverken savner eller mangler noget, og så er mit fysiske og mentale helbred blevet meget bedre”.

“Det er blevet så nemt for mig nu at få min hverdag til at hænge sammen.”
Hvordan har hendes oplevelse med vores onlineforløb ellers været?
“Jeg kan kun anbefale Bork Fitness. Jacob er brandgod til det, han laver. Meget forstående og tålmodig. Jeg har ikke oplevet en eneste gang, at jeg har stået alene.”

“Selv når det blev rigtigt svært, og jeg ikke troede på mig selv, var Jacob der altid og fik mig trukket op igen. Jeg er aldrig blevet presset til noget, og alt et gået i mit tempo”.

“Jeg har ikke fortrudt mit forløb en eneste gang. Det er den bedste gave, jeg nogensinde har givet mig selv. Jeg har lært så meget, som jeg slet ikke vil være foruden. Tak.”
Fornøjelsen har været på vores side, Charlotte! Vi er vanvittigt stolte af, hvad du har opnået.
At ændre livsstil er ikke en nem opgave, hverken fysisk eller mentalt. Men med den rette strategi, vejledning og støtte er det muligt.

Vi har de seneste år hjulpet mere end 500 kvinder med at opnå et vægttab, en stærkere krop og større livskvalitet gennem vores onlineforløb.

Tilfredse klienter

Drømmer du om at opnå det samme?

Skriv dig op til en gratis samtale med os, og så finder vi ud af, hvordan et skræddersyet forløb kunne se ud for dig.