Bork Fitness Team

Introduktion

Bork Fitness

Bork Fitness består foruden Jacob Bork af et kompetent team med relevante uddannelser og specialer indenfor kost, ernæring, motion og sundhed.

Det er vores ønske, at du som klient har de bedste forudsætninger for at kunne opnå dit mål, samtidig med at du tilegner dig kompetencerne, til at kunne begå dig på egne ben. Derfor får du altså ikke bare Jacob Bork som coach. Du får et helt team af dedikerede individer, som alle er eksperter indenfor deres respektive område, og som altid står dig til rådighed.

Resultatet af vores Team

Vores resultater taler for sig selv

Mange undersøgelser viser at næsten 8 ud af 10 tager på igen, inden for det første år efter endt vægttabs kur. I Bork Fitness kæmper vi for at vende den tendens – og ved udgangen af 2020 havde 45% af alle Bork Fitness klienter 6 måneder efter endt forløb, fortsat holdt den vægt de havde opnået, imens næsten 50% heraf faktisk havde tabt sig yderligere.

Det er vi enormt stolte af – og det betyder, at vores vision om at bryde tendensen med “quick fixes” og hurtige vægttab rent faktisk virker. Altså, næsten hver anden klient holder deres målsætning, eller opnår endnu mere efter forløbet hos Bork Fitness er afsluttet. Vi skaber med andre ord vedvarende resultater.

Bork Fitness Teamet

Det er som udgangspunkt Jacobs viden, filosofi og tilgang, som er grundlaget for alt arbejde i Bork Fitness. Dertil supplerer teamet med forskellige kompetencer, som i sidste ende sikre at du som klient, får den absolut bedste hjælp til lige netop din situation, uagtet om du har PCO, døjer med allergier, har skader eller andet.

Teamets uddannelser og certificeringer:

Vil du høre mere om et muligt forløb, og ønsker du at komme i gang, så ansøg om en uforpligtende samtale: