Udfyld formularen, og hør nærmere 🎉

Få en styrket og tonet krop: Online vægttabsforløb med fokus på hjemmetræning

Læs, hvad mere end 250 kvinder mener om forløbet

4.5/5

4,9 ud af 5

Baseret på 252 personers meninger

Bork Fitness onlineforløb passer perfekt til kvinder, som:

Sådan får du resultater

Personlig
Hjemmetræningsplan

Hjemmetræning kan være super effektivt, også selvom du ikke har nogen redskaber til rådighed. Du får en personlig hjemmetræningsplan til dig, hvor du får trænet hele kroppen ved hjælp af blot din kropsvægt eller nogle få håndvægte. Vi starter stille og roligt ud, så du skal ikke være bekymret, hvis du ikke har trænet længe.

Familievenlige Kostplaner

Du får ikke kedelige og uinspirerende kostplaner. Maden tilpasses dig, dine behov, allergier, kostpræferencer m.m. Der tages højde for, om maden skal fungere for din familie også, og der vil være en masse variation i kosten, så du dagligt kan lave nye serveringer af lækker, sund og appetitvækkende mad.

Støtte, Opbakning
og Vejledning

Det er ikke nemt at ændre livsstil og vaner. Man har brug for støtte, opbakning og vejledning under hele forløbet. Og det er netop det, som jeg tilbyder dig som klient på mine Bork Fitness onlineforløb. Du får hjælp til hvert skridt ad vejen samt al den støtte, opbakning og vejledning, du har brug for, gennem min personlige app.

personlige planer

1:1 Coaching

Her er et udpluk af Bork Fitness klienters resultater

Om Jacob Bork

Mit navn er Jacob, og jeg har arbejdet som personlig træner og onlinecoach siden 2007. Siden da har jeg igennem Bork Fitness hjulpet flere hundrede kvinder med at opnå et varigt vægttab og leve en sund og balanceret livsstil.

Målet er nået, når klienterne når deres mål.

Hør Nærmere