Lær alt om mit
Bork at Home-onlineforløb

Resultater

Klient Oplevelser

Se et lille uddrag af Bork Fitness klienters succeshistorier herunder

Hover billederne nedenfor

+40 år gammel

Er du 40 eller over? Kvinden på billedet er 50 år gammel og jeg har de sidste 4 mdr hjulpet hende med at smide 10 kg, blive stærkere og mere energisk.
Din alder er ikke en begrænsing, medmindre du vælger at gøre den til det. Din krop har ændret sig de sidste 10 år, men det er stadigvæk en menneske krop og den fungere stadig som en menneske krop. Nemlig at den taber sig – ved at skabe et energi underskud. Den får velvære og vil samarbejde fordi den får den næring den har brug for, samt den bliver mere kampdygtig i kampen mod fedt, alderdom og skavanker pga mere muskelmasse og styrkede scener/ligamenter.

Par transformation

Anni og Niels tog for 6 mdr siden beslutningen om at de skulle giftes i en sundere version af dem selv. 35 kg er der røget og de er blevet gift.
Der er absolut ingen tvivl om at de par som beslutter sig for at ændre deres livsstil sammen har en væsentligt højere succes rate end dem som gør det alene. Mange mænd frygter at det betyder at de skal leve af kanin fodder og “helse” mad. Hvilket på ingen måde er tilfældet. Det gælder om at skabe en løsning som begge parter kan være med indover, hvor der samtidig også er plads til individuelle løsninger.
Se video

14 mdrs. livsstilsændring

14 mdr komplet livsstilsændring og ikke mindst fysisk ændring. Denne herre tabt sig 30 kg og bygget en hel del muskelmasse det sidste år under mine vinger på mit online forløb.
Han har trænet 3-4 x ugentligt og vi havde lagt ud med hjemme træning og kost ændringer. Med tiden udvidet med træning i fitness og løbeturen. Dvs en progressiv tilgang til træning, kost og livsstil.
Intet mindre end fantastisk!

Lisa Kristjansen

Jeg har lige afsluttet et 6 mdr online forløb med Jacob Bork. 6 mdr som virkelig har forandret mit liv og måske også været med til, at hele mig som menneske og givet mig blod på tanden til, at finde mig selv og aldrig være “tykke Lisa” igen.

Jeg stod med en masse kg på kroppen efter flere års overvægt samt graviditet, hvor jeg var nået, så langt ud, at jeg var ked af at jeg havde ladet det komme så vidt og ødelagt min krop!! Istedet for at gøre noget ved det spiste… læs mere

Martin Petersen

Jeg kan kun give Jacob min varmeste anbefaling.
I Jacob får man en nærværende coach og solid støtte hele vejen i sit forløb . Jeg har er netop kommet til vejs ende i et 6mdr forløb, hvor jeg i den grad er blevet klædt på, til at kunne stå på egne ben uden det skal betyde at jeg tager på igen!

Jacob formår på en let måde, at få  skabt en forståelse for, hvorfor og hvordan kosten har en stor indvirkning på ens dagligdag. Samtidig med… læs mere

Carina Bergsaker Wiche

Jeg har i mange år været på slankekur om/off. Prøvet stort set dem allesammen og er faldet i gamle vaner hurtigt efter lidt kilo smidt. Jeg har belønnet mig selv efter 3 dage på striks kostplan og bare ikke været disciplineret nok selvom at jeg har talt kalorier mange gange.
Jeg tog flere og flere kilo på selvom at jeg prøvede at overbevise mig selv om at det var da ikke så galt. Jeg fik lavet en fedtsugning og fjernelse af maveskind, for det måtte da hjælpe på min selvopfattelse af mig selv og give mig mere lyst til at… læs mere