Team

Bork Fitness

Bork in blue t-shirt looking into the camera

Introduktion

Om os

Bork Fitness består foruden Jacob Bork af et kompetent team med relevante uddannelser og specialer indenfor kost, ernæring, motion og sundhed.

Det er vores ønske, at du, som klient, har de bedste forudsætninger for at kunne opnå dit mål. Dette, skal naturligvis gøres samtidig med, at du tilegner dig kompetencerne til at kunne stå på egne ben efter endt forløb. Derfor, får du altså ikke bare Jacob Bork som coach. Du får også et helt team i ryggen af dedikerede specialister, som alle har ekspertise inden for deres respektive områder. Og vi står altid til rådighed for dig.

Jacobs viden, filosofi og tilgang er fundamentet for al arbejde hos Bork Fitness.

Hertil supplerer teamet med forskellige kompetencer, hvilket sikrer at du, som klient, får den absolut bedste hjælpe til netop din situation – uanset om du måtte have udfordringer med motivationen, kosten, PCO, allergier, skader eller andet.

Resultatet af vores Team

Flere studier viser, at knapt 8 ud af 10 tager den tabte vægt på igen inden for det første år efter endt vægttabsforløb. I Bork Fitness kæmper vi hver dag for at vende denne ærgerlige tendens – og ved udgangen af 2020 havde 45% af alle Bork Fitness’ klienter fortsat holdt deres nye vægt da de blev adspurgt 6 måneder efter deres forløb. Ikke nok med det; næsten 50% af dem havde faktisk tabt sig yderligere!

Det er vi enormt stolte af. Det betyder nemlig, at vi er i gang med at opnå vores vision om at bryde tendensen med ‘quick fixes’ og hurtige vægttab. Det betyder også, at de midler vi bruger i vores arbejde mod vores vision rent faktisk virker. Altså, næsten hver anden klient holder deres målsætning, eller opnår endnu mere efter forløbet hos Bork Fitness er afsluttet. Med andre ord, skaber vi vedvarende resultater.

Teamets uddannelser og certificeringer:

Teamet Bork

fitness

team member sasa

Sasa

M.Sc i Human ernæring, vanecoach og B.Sc i fødevarer og ernæring

Bred viden inden for, forståelse for og praktisk erfaring med kostens betydning for menneskers velbefindende, herunder livsstilssygdomme, samt hvordan man kan fremme den enkeltes sundhed som helhed gennem vaner og rutiner.

Herudover stor erfaring med livsstilsændring for den enkelte ved at formidle og vejlede om sundhed, kost og fysisk aktivitet, samt skabe varige vaner og rutiner, der bidrager til et sundt forhold til mad, motion og egen krop.

Trives bedst med en sund og aktiv livsstil med styrke- og løbetræning og med en varieret kost, primært vegetarisk.

team member carina

Carina

BSC I ERNÆRING OG SUNDHED, MED SPECIALE I SUNDHEDSFREMME, FOREBYGGELSE OG FORMIDLING. HERUDOVER UDD. VANECOACH, OVERSPISNINGSCOACH(færdig Jan. 2023), SAMT KOSTVEJLEDER MED SPECIALE INDEN FOR BØRN OG OVERVÆGT

Stor professionel erfaring med vejledning af mænd, kvinder, gravide/efterfødselsforløb, familievejledning og træning ift. livsstilsændring for familien, samt sportsernæring.

Carina er også mor til to drenge og kender derfor alt til de problematikker, der findes i en travl hverdag med børn, arbejde og huslige gøremål, som skal gå op i en højere enhed sammen med at skabe vedvarende ændringer, hvor man skal huske at prioritere sig selv.

DANIEL LOOKING INTO CAMERA, smillingt

Daniel

Udd. personlig træner, vanecoach og kostvejleder

Stor interesse, passion og erfaring indenfor styrketræning og kost. Daniel har over 14 års træningserfaring og har selv tabt mere end 16 kg på et online forløb. Så udover hans uddannelser og teoretiske viden, så kender han også til de udfordringer man støder på i processen. Daniel er meget passioneret omkring at hjælpe og vejlede andre, især med træning, kroppen, kosten og gode vaner. Daniel går meget op i at forbedre sig selv og udvide sin viden så han kan hjælpe andre på bedst mulig vis.

team member sofie

Sofie

BSC I ERNÆRING OG SUNDHED MED SPECIALE I SUNDHEDSFREMME OG DIÆTETIK SAMT VANECOACH

Sofie har gennem sine uddannelser tilegnet sig en bred faglig viden og forståelse for både de ernæringsfaglige, psykologiske og sociale aspekter set ud fra et sundhedsperspektiv. Hun har praksis erfaring med vejledning af kvinder og mænd samt gravide og efterfødselsforløb.

Sofie er uddannet motionsvejleder og har desuden stor viden og erfaring indenfor løbetræning.
Hun trives bedst i en sund og aktiv livsstil med fokus på balance, varieret kost samt en masse løb – som også fungerer som et pusterum i en travl hverdag som småbørnsfamilie. Sofie er mor til tre, og derfor ved hun også, at det kan være udfordrende at få alt til at gå op i en højere enhed, men at især planlægning og prioritering er altafgørende – hvilket også er en stor del af den vejledning som finder sted.

Hun har professionel erfaring indenfor at skabe en livsændrende tilgang hos den enkelte, med et sundhedsperspektiv på at skabe vedvarende rutiner og vaner, der bidrager til et sundt og balanceret forhold til kost, fysisk aktivitet og en krop man trives i.

Team member Caroline

Caroline

Cand.san. Sundhedsfremme & Psykologi, B.sc. Ernæring og Sundhed, Samt Vane- og OverspisningsCoach

Caroline har gennem sine uddannelser tilegnet sig en bred faglig forståelse for både de ernæringsfaglige -, psykologiske-, såvel som sociale aspekter af sundhed og spiseadfærd, og har ligeledes tilegnet sig en en bred vifte af anvendelige værktøjer, der gennem et klientcentreret fokus, kan hjælpe og støtte personer der ønsker at opnå vaneændringer. Caroline har særligt passion for at hjælpe dem, der oplever at have svære tanker om mad, spisning og krop. Hertil at hjælpe andre med at komme af med madstress og forstyrrende tanker, der kan stå i vejen for, at man kan leve det meningsfulde liv, man drømmer om.

team member Jonas

Jonas

Udd. personlig træner og løbeinstruktør

Stor kendskab og teoretisk stærk indenfor kroppen og musklernes funktioner og processer, hvilket især kommer i spil ved udvikling af skræddersyet træningsprogrammer til den enkeltes færdigheder, behov og potentielle skavanker.

Team member Oliver

Oliver

Udd. fitnessinstruktør og personlig træner

Stor interesse og passion for styrketræning, herunder vægttab og muskelopbygning. Oliver har tidligere været igennem et vægttab på +30 kg, så kender alt til de fysiske og mentale udfordringer man støder på undervejs i et vægttab.

Stor erfaring med at hjælpe folk i alle aldre til at få styrket deres muskler, scener og ligamenter. Ofte i samspil med optimering af kost, som er realistiske for den enkelte.

Team member Oliver

Ellie

B.SC I SPORT SCIENCE OG VANECOACH.

Som vanecoach arbejder Ellie med en holistisk tilgang, hvor hun sammen med dig finder frem til hvilke mål du ønsker at arbejde på, hvorefter der dykkes ned i de vaner som skal ændres for du kan opnå dine mål. Hun udfordrer dine forhindringer, overbevisninger & hjælper dig med at få indsigt i dine følelser, tanker og handlemønstre. Ellies fornemmeste opgave som coach er at gøre dig uafhængig af hende, ved at give dig de helt rette værktøjer, så du i alle situationer kan handle på en måde som du ønsker.

Ellie trives bedst i en aktiv og balanceret livsstil, hvor hun lever efter: alt med måde. For Ellie er det vigtigt med en balanceret tilgang både til kosten og træningen, da det giver hende friheden til at kunne hygge sig med venner og familie, samt leve på en måde som gør hende glad, uden restriktive tanker om sundt og usundt. Derudover har hun en stor kærlighed for tunge ben træninger.

Team member Julie

Julie

BSC I ERNÆRING OG SUNDHED, MED SPECIALE I SUNDHEDSFREMME, FOREBYGGELSE OG FORMIDLING, SAMT SPECIALE INDEN FOR BØRN OG OVERVÆGT OG PÆDAGOG.

Julie har gennem sin uddannelse tilegnet sig en bred sundhedsfaglig viden og forståelse for både de ernæringfaglige, sociale og psykologiske aspekter i sundhedskommunikation.

Praksis erfaring med vejledning af mænd, kvinder, børn, diabetes, overvægt, familievejledning og træning ift. livsstilsændring for familien, samt motionsvejleder og bevægelsesglæde.


Julie er tidligere elite udøver og har stor erfaring indenfor løb. Hun finder stor glæden ved at bevæge sig og føler at det er hendes frirum fra hverdagens stress og tankerne kan få frit løb.


Julie er også mor til to børn, en pige og en dreng og kender derfor alt til de familiemæssige hverdags problematikker og planlægnings strategier, for at få hverdagen til at fungere en i børnefamilie, med arbejde, træning og huslige gøremål, som skal gå op i en højere enhed samtidig med at, man skal huske at prioritere sig selv.

Team member Emilie

Emilie

FITNESSENTUSIAST, COACH OG VANECOACH

10 års erfaring med styrketræning og over 3 års erfaring med coaching. Flere kurser i vaner og coaching. Emilie er skarp på teknik, skader, vaner og sætter en dyd i at hjælpe andre. Hun er ekstrem kreativ, når det gælder opskrifter og har tidligere lavet en kogebog. Derfor er hun altid klar til at hjælpe ift. lækre, kalorielette alternativer.

Derudover har Emilie meget erfaring med at formidle sundhed og vejlede ift. både kost, vægttab, muskelopbygning, selvbillede, selvaccept og det at få andre til at være den bedste udgave af sig selv! Trives bedst med at være aktiv og generelt leve et sundt og aktivt liv. For Emilie er sundhed at føle sig godt tilpas i sin egen krop, elske sig selv og leve livet med god balance.

Vil du høre mere om mulighederne for et forløb, og ønsker du at komme igang, så ansøg om en uforpligtende samtale her:

Bork fitness sitting on a wooden stairs. Wearing blue jumper and smiling