Team

Bork Fitness

BORK LOOKING INTO CAMERA, smillingt

Introduktion

Om os

Bork Fitness består foruden Jacob Bork af et kompetent team med relevante uddannelser og specialer indenfor kost, ernæring, motion og sundhed.

Det er vores ønske, at du, som klient, har de bedste forudsætninger for at kunne opnå dit mål. Dette, skal naturligvis gøres samtidig med, at du tilegner dig kompetencerne til at kunne stå på egne ben efter endt forløb. Derfor, får du altså ikke bare Jacob Bork som coach. Du får også et helt team i ryggen af dedikerede specialister, som alle har ekspertise inden for deres respektive områder. Og vi står altid til rådighed for dig.

Jacobs viden, filosofi og tilgang er fundamentet for al arbejde hos Bork Fitness.

Hertil supplerer teamet med forskellige kompetencer, hvilket sikrer at du, som klient, får den absolut bedste hjælpe til netop din situation – uanset om du måtte have udfordringer med motivationen, kosten, PCO, allergier, skader eller andet.

Resultatet af vores Team

Flere studier viser, at knapt 8 ud af 10 tager den tabte vægt på igen inden for det første år efter endt vægttabsforløb. I Bork Fitness kæmper vi hver dag for at vende denne ærgerlige tendens – og ved udgangen af 2020 havde 45% af alle Bork Fitness’ klienter fortsat holdt deres nye vægt da de blev adspurgt 6 måneder efter deres forløb. Ikke nok med det; næsten 50% af dem havde faktisk tabt sig yderligere!

Det er vi enormt stolte af. Det betyder nemlig, at vi er i gang med at opnå vores vision om at bryde tendensen med ‘quick fixes’ og hurtige vægttab. Det betyder også, at de midler vi bruger i vores arbejde mod vores vision rent faktisk virker. Altså, næsten hver anden klient holder deres målsætning, eller opnår endnu mere efter forløbet hos Bork Fitness er afsluttet. Med andre ord, skaber vi vedvarende resultater.

Teamets uddannelser og certificeringer:

Teamet Bork

fitness

BORK LOOKING INTO CAMERA, smillingt

Sasa

M.Sc i Human ernæring og B.Sc i fødevarer og ernæring

Bred viden inden for, forståelse for og praktisk erfaring med kostens betydning for menneskers velbefindende, herunder livsstilssygdomme, samt hvordan man kan fremme den enkeltes sundhed som helhed gennem vaner og rutiner.

Herudover stor erfaring med livsstilsændring for den enkelte ved at formidle og vejlede om sundhed, kost og fysisk aktivitet, samt skabe varige vaner og rutiner, der bidrager til et sundt forhold til mad, motion og egen krop.

Trives bedst med en sund og aktiv livsstil med styrke- og løbetræning og med en varieret kost, primært vegetarisk.

BORK LOOKING INTO CAMERA, smillingt

Carina

BSc I ERNÆRING OG SUNDHED, MED SPECIALE I SUNDHEDSFREMME, FOREBYGGELSE OG FORMIDLING. HERUDOVER UDD. KOSTVEJLEDER MED MED TILLÆG INDEN FOR BØRN OG OVERVÆGT, SAMT UDD. VANECOACH

Stor professionel erfaring med familievejledning og træning ift livsstilsændring for familien med en sundere og mere aktiv hverdag, samt sportsernæring, løb, løbetræning, løbestilsanalyser og brug af udstyr i den forbindelse.

Carina er også mor til (snart) to drenge og kender derfor alt til de problematikker, der kan opstå i en travl hverdag med børn, arbejde og huslige gøremål, som skal gå op i en højere enhed med at skabe vedvarende ændringer.

DANIEL LOOKING INTO CAMERA, smillingt

Daniel

Udd. personlig træner og kostvejleder

Stor interesse, passion og erfaring indenfor styrketræning og kost. Daniel har over 14 års træningserfaring og har selv tabt mere end 16 kg på et online forløb. Så udover hans uddannelser og teoretiske viden, så kender han også til de udfordringer man støder på i processen. Daniel er meget passioneret omkring at hjælpe og vejlede andre, især med træning, kroppen, kosten og gode vaner. Daniel går meget op i at forbedre sig selv og udvide sin viden så han kan hjælpe andre på bedst mulig vis.

BORK LOOKING INTO CAMERA, smillingt

Sofie

BSc I ERNÆRING OG SUNDHED MED SPECIALE I SUNDHEDSFREMME OG DIÆTETIK, SAMT UDD. VANECOACH

Speciale og praksis erfaring omkring kostens betydning indenfor kost og træning til gravide og ammende samt efterfødselsforløb. Motionsvejleder med stor erfaring og viden indenfor løb.

Trives bedst i en sund og aktiv livsstil med fokus på varierende kost og masser af (løbe)træning.

I en travl hverdag som mor til to ved hun, at det kan være udfordrende at få alt til at gå op i en højere enhed, men her er logistik og prioritering altafgørende. Hvilket er en stor del af den vejledning som finder sted.

Stor professionel erfaring indenfor at skabe en livsstilsændring hos den enkelte, med et sundhedsperspektiv på at skabe vedvarende vaner og rutiner der bidrager til et sundt forhold til kost, fysisk aktivitet og en krop i balance

BORK LOOKING INTO CAMERA, smillingt

Oliver

Udd. fitnessinstruktør og personlig træner

Stor interesse og passion for styrketræning, herunder vægttab og muskelopbygning. Oliver har tidligere været igennem et vægttab på +30 kg, så kender alt til de fysiske og mentale udfordringer man støder på undervejs i et vægttab.

Stor erfaring med at hjælpe folk i alle aldre til at få styrket deres muskler, scener og ligamenter. Ofte i samspil med optimering af kost, som er realistiske for den enkelte.

BORK LOOKING INTO CAMERA, smillingt

Jonas

Udd. personlig træner og løbeinstruktør

Stor kendskab og teoretisk stærk indenfor kroppen og musklernes funktioner og processer, hvilket især kommer i spil ved udvikling af skræddersyet træningsprogrammer til den enkeltes færdigheder, behov og potentielle skavanker.

Vil du høre mere om mulighederne for et forløb, og ønsker du at komme igang, så ansøg om en uforpligtende samtale her:

Bork fitness sitting on a wooden stairs. Wearing blue jumper and smiling