FAQ

Du kan forvente et forløb i øjenhøjde og tilpasset dine behov. Du får hjælp fra både mig og mit team til at hjælpe dig hele vejen mod dine mål. Dine kost- og træningsplaner vil være nemme at følge og vigtigst af alt; tilpasset dine præferencer. Den personlige check-in proces og direkte chat sikrer, at du bevæger dig mod dine mål, og sikrer samtidig, at du får støtte hele vejen igennem forløbet.

Din ernæring er en af grundstenene din nye livsstil bliver bygget på. Planer skal være holdbare og velsmagende. Vi vil hjælpe dig med at gennemgå en livsstilsændring i stedet for blot at følge kedelige eller strenge kure. For at opnå de resultater, du ønsker, er det vigtigt at skabe en sund balance mellem at have et godt forhold til mad og samtidig at udvikle en forståelse for, hvad du skal være opmærksom på mht. eksempelvis portionsstørrelser, kalorier, makronæringsstoffer osv.

Du vil få adgang til et stort antal velsmagende måltidsmuligheder til hvert måltid på dagen. Du får også en opskrift og ingrediensfordeling for hvert måltid, hvilket kan være behjælpeligt, hvis du ikke er vant til at lave mad, eller du aldrig har prøvet at lave et bestemt måltid. Når vi vælger dine måltider, tager vi naturligvis højde for de eventuelle allergier, diætrestriktioner og præferencer, du måtte have.

Selvfølgelig kan du det!
Vi kan lave en plan der passer lige til dit foretrukne sted og tilpasse den til dine mål og livsstil.

Yes! Du får adgang til en app, hvor du har din helt egen profilside. Derinde kan du registrere og se alle dine målinger go fremskridt. Det kunne eksempelvis inkludere billeder, ugentlige vejninger, søvn, kost, motivation eller væskeindtag.

Når du logger det i din app, kan vi følge med hos Bork Fitness og derved sammen justere dine planer og mål.